Il n'y a pour l'instant aucun produit dans votre panier.
Produit ajouté à votre devis. Allez sur la page de devis pour demander votre devis, nous vous contacterons dès que possible.
Bokking Filet is zachtgerookte haring die na vangst wordt schoongemaakt, licht gepekeld en vervolgens langzaam gerookt om een diepbruine kleur, zachte structuur en herkenbare rooksmaak te ontwikkelen. Deze filets zijn afkomstig uit kwaliteitsgestuurde visserijgebieden, waaronder Canada, waar de koude wateren zorgen voor stevige, smaakvolle haring. Door de vacuümverpakking blijft de vis langer houdbaar en behoudt hij zijn aroma en textuur.
Bokking wordt in de Surinaamse en Antilliaanse keuken veel gebruikt als smaakmaker bij broodmaaltijden, bami, nasi, sopropo, okra, cassavegerechten en allerlei warme sauzen. Het product kan koud worden gegeten of kort worden opgewarmd in pan of oven. Dankzij de uitgesproken, rokerige smaak wordt bokking filet in huishouden én horeca gebruikt als alternatief voor rookvissoorten zoals gerookte makreel of gerookte haring.
Poids: 0,190
Compléter ci-dessous le nom souhaité.
Donner un nom à votre nouvelle liste des favoris ci-dessous.