Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.
Produkt zu Ihrem Angebot hinzugefügt. Gehen Sie auf die Angebotsseite, um Ihr Angebot anzufordern. Wir werden uns so schnell wie möglich mit Ihnen in Verbindung setzen.
Bokking Filet is zachtgerookte haring die na vangst wordt schoongemaakt, licht gepekeld en vervolgens langzaam gerookt om een diepbruine kleur, zachte structuur en herkenbare rooksmaak te ontwikkelen. Deze filets zijn afkomstig uit kwaliteitsgestuurde visserijgebieden, waaronder Canada, waar de koude wateren zorgen voor stevige, smaakvolle haring. Door de vacuümverpakking blijft de vis langer houdbaar en behoudt hij zijn aroma en textuur.
Bokking wordt in de Surinaamse en Antilliaanse keuken veel gebruikt als smaakmaker bij broodmaaltijden, bami, nasi, sopropo, okra, cassavegerechten en allerlei warme sauzen. Het product kan koud worden gegeten of kort worden opgewarmd in pan of oven. Dankzij de uitgesproken, rokerige smaak wordt bokking filet in huishouden én horeca gebruikt als alternatief voor rookvissoorten zoals gerookte makreel of gerookte haring.
Gewicht: 0,190
Gewünschten Namen unten eingeben
Geben Sie Ihrer neuen Wunschliste unten einen Namen.