Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offertepagina om jouw offerte aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Chin chin is een gefrituurd tussendoortje uit Nigeria. Het staat bekend als atchomon in Togo en Benin, achomo in Ghana en croquette in Kameroen. Het is vergelijkbaar met de Scandinavische snack klenat, een knapperig, donutachtig gebakken of gefrituurd deeg van tarwemeel. ChinChin kan kikkererwten bevatten. Veel mensen bakken het met gemalen nootmuskaat voor extra smaak. Het deeg wordt gewoonlijk gekneed en in kleine vierkantjes van ongeveer een centimeter gesneden, ongeveer een kwart centimeter dik, voordat het wordt gebakken. Ingrediënten Chin Chin is gemaakt van deeg dat bloem, suiker, boter en melk bevat. Optionele ingrediënten zijn onder meer eieren, suiker en bakpoeder, afhankelijk van de individuele voorkeur. Het deeg wordt in verschillende vormen en maten gesneden en vervolgens meestal gefrituurd in plantaardige olie. Recept
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.