Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.
Produkt zu Ihrem Angebot hinzugefügt. Gehen Sie auf die Angebotsseite, um Ihr Angebot anzufordern. Wir werden uns so schnell wie möglich mit Ihnen in Verbindung setzen.
Chin chin is een gefrituurd tussendoortje uit Nigeria. Het staat bekend als atchomon in Togo en Benin, achomo in Ghana en croquette in Kameroen. Het is vergelijkbaar met de Scandinavische snack klenat, een knapperig, donutachtig gebakken of gefrituurd deeg van tarwemeel. ChinChin kan kikkererwten bevatten. Veel mensen bakken het met gemalen nootmuskaat voor extra smaak. Het deeg wordt gewoonlijk gekneed en in kleine vierkantjes van ongeveer een centimeter gesneden, ongeveer een kwart centimeter dik, voordat het wordt gebakken. Ingrediënten Chin Chin is gemaakt van deeg dat bloem, suiker, boter en melk bevat. Optionele ingrediënten zijn onder meer eieren, suiker en bakpoeder, afhankelijk van de individuele voorkeur. Het deeg wordt in verschillende vormen en maten gesneden en vervolgens meestal gefrituurd in plantaardige olie. Recept
Gewünschten Namen unten eingeben
Geben Sie Ihrer neuen Wunschliste unten einen Namen.