Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.
Produkt zu Ihrem Angebot hinzugefügt. Gehen Sie auf die Angebotsseite, um Ihr Angebot anzufordern. Wir werden uns so schnell wie möglich mit Ihnen in Verbindung setzen.
Stockfish is ongezouten vis, vooral kabeljauw, gedroogd door koude lucht en wind op houten rekken (die in Noorwegen "hjell" worden genoemd) aan de waterkant. Het drogen van voedsel is 's werelds oudst bekende conserveringsmethode en gedroogde vis heeft een houdbaarheid van meerdere jaren. Stokvis wordt uitgehard in een proces dat fermentatie wordt genoemd, waarbij aan koude aangepaste bacteriën de vis rijpen, vergelijkbaar met het rijpingsproces van kaas. Clipfish wordt verwerkt in een chemisch uithardingsproces dat zoutrijping wordt genoemd, vergelijkbaar met de rijpingsprocessen van andere in zout gerijpte producten zoals Parmaham. Gedroogde tuskstukjes zijn een populair ingrediënt in veel (West-)Afrikaanse soepen en stoofschotels. Doordat de stukjes zijn voorgesneden, kun je ze al in het begin toevoegen zodat alle smaken uit het gerecht goed worden opgenomen.
Gewicht: 0,110
Gewünschten Namen unten eingeben
Geben Sie Ihrer neuen Wunschliste unten einen Namen.