Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.
Produkt zu Ihrem Angebot hinzugefügt. Gehen Sie auf die Angebotsseite, um Ihr Angebot anzufordern. Wir werden uns so schnell wie möglich mit Ihnen in Verbindung setzen.
De Surinaamse bakkeljauw ookwel klipvis genoemd in Suriname, kennen wij in Nederland als de kabbeljauw vis. Naast bami en roti is bakkeljauw toch wel een van de meest typische gerechten uit de Surinaamse keuken.
De vis is gezouten en gedroogd waardoor het noodzakelijk is deze voor het bakken even goed uit te koken. Vaak denken mensen dat dit heel veel werk is maar met de juiste voorbereiding en dit recept heb je binnen no-time een heerlijk pan bakkeljauw op tafel staan. Laat de vis ongeveer 20 minuten koken. Snij ondertussen de uien, knoflook en tomaten fijn. Na 20 minuten koken giet je de bakkeljauw af in een vergiet en spoel je deze met wat koud water na om het overtollige zout te verwijderen. Laat de vis ongeveer 10 minuten uitlekken. Zodra het meesten vocht uitgelekt is, kun je de vis klein maken (pluizen).
Gewicht: 1,000
Gewünschten Namen unten eingeben
Geben Sie Ihrer neuen Wunschliste unten einen Namen.