Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.
Produkt zu Ihrem Angebot hinzugefügt. Gehen Sie auf die Angebotsseite, um Ihr Angebot anzufordern. Wir werden uns so schnell wie möglich mit Ihnen in Verbindung setzen.
Red snapper is een van de meest populaire van alle witvissen. Het komt van nature over de hele wereld voor en de meeste visoogsten komen uit de Golf van Mexico en Indonesië. Snapper wordt bijna altijd heel geserveerd en meestal gebakken met een licht beslag. Het vlees heeft een lichte smaak, een stevige textuur en een zoete, nootachtige smaak die zich goed leent voor alles, van hete pepers tot subtiele kruiden waardoor het goed te combineren is met verschillende smaakmakers of sauzen. Snapper heeft ook relatief grote botten voor een vis, dus het is makkelijker te eten. Hele rode snapper kan worden geroosterd, gegrild, gebakken, gestoomd, gebakken of gefrituurd. Filets zijn goed gebakken of gestoomd. Red snapper is ook een lekker ingrediënt in visstoofpot, zoals cioppino.
Gewicht: 1,000
Gewünschten Namen unten eingeben
Geben Sie Ihrer neuen Wunschliste unten einen Namen.