Il n'y a pour l'instant aucun produit dans votre panier.
Produit ajouté à votre devis. Allez sur la page de devis pour demander votre devis, nous vous contacterons dès que possible.
Ghee is een vorm van geklaarde boter waarbij het water en de melkeiwitten zorgvuldig zijn verwijderd. Wat overblijft, is een puur, goudkleurig vet dat niet alleen rijk van smaak is, maar ook een hoog rookpunt heeft.
Dankzij deze eigenschap kan ghee worden verhit tot hoge temperaturen zonder te verbranden, wat het ideaal maakt voor bakken, braden en frituren. Daarnaast is ghee van nature vrij van lactose en zout, waardoor het een gezond alternatief vormt voor gewone boter of plantaardige olie.
Bekend om zijn rijke, nootachtige smaak en hoge rookpunt, is Khanum Ghee een onmisbaar ingrediënt in talloze gerechten — van Indiase curry’s en Midden-Oosterse stoofpotten tot Europese bakcreaties. Het is de perfecte keuze voor wie houdt van koken met smaak, traditie en kwaliteit. Of je nu een Indiase dhal bereidt, vlees braadt, groenten sauteert of een hartige rijstschotel maakt: een lepel Khanum Ghee tilt elk gerecht naar een hoger niveau. Het is ook heerlijk als broodbeleg, of om toe te voegen aan rijst en brood voor extra smaak en glans.
Poids: 0,550
Compléter ci-dessous le nom souhaité.
Donner un nom à votre nouvelle liste des favoris ci-dessous.