Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offertepagina om jouw offerte aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Groene bakbananen worden in heel Latijns-Amerika en Afrika gebruikt en kunnen op verschillende manieren worden bereid. Gekookt, gebakken of gefrituurd, ze zijn een uitstekende aanvulling op veel gerechten. Op voedingsniveau zijn groene bakbananen een geweldige bron van vezels en voedingsstoffen. Daarom moet u ze opnemen als onderdeel van een gevarieerd dieet. Experts van de Spanish Nutrition Foundation (FEN) geven zelfs aan dat bakbananen vezels, kalium, vitamine B6 en inuline bevatten. Aan de andere kant moeten we er rekening mee houden dat ze, omdat ze rijk zijn aan koolhydraten, veel energie aan het lichaam kunnen leveren. Ze bevatten ook andere voedingsstoffen die andere gezondheidsvoordelen kunnen bieden.
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.