Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offertepagina om jouw offerte aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
TRS Ragi Flour, ook bekend als vingergierst of rode gierst, wordt over de hele wereld geconsumeerd en op verschillende innovatieve en heerlijke manieren bereid. Het is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse voeding voor velen omdat het zeer voedzaam is. Ragi is een rijke bron van het aminozuur methionine, calcium en eiwitten, naast andere mineralen en vitaminen. Het kan worden gemengd met atta om roti's te bereiden, of toegevoegd aan soepen, gebruikt om ragi dosa's, halwa, enz. te maken. Ragi-balletjes en -pap zijn populaire recepten uit het zuiden. Ragi bevat geen gluten en is geschikt voor mensen met een glutenintolerantie. Door de lage glycemische index is ragi ook geschikt voor gewichtsbeheersing en diabetici. In India is ragi een zeer populair voedsel voor baby's en peuters. Evenals in gerechten zoals ragi idli, ragi dosa en upma voor volwassenen. Ragi is ook bekend als Madua (Bengaals, Hindi), Bhav (Gujarati), Ragi (Kannada), Moothari (Malayalam), Nachni (Marathi), Mandia (Oriya), Kezhvaragu (Tamil), Ragulu (Telugu), Andere namen: Korakan.
Gewicht: 1,010
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.