Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.
Produkt zu Ihrem Angebot hinzugefügt. Gehen Sie auf die Angebotsseite, um Ihr Angebot anzufordern. Wir werden uns so schnell wie möglich mit Ihnen in Verbindung setzen.
Gedroogde vis is een kenmerkend ingrediënt van de West-Afrikaanse keuken. Crayfish (rivierkreeftjes) zijn zoetwater (baby) garnalen. Whole Crayfish is een veelgebruikte smaakmaker binnen Afrikaanse keukens, vooral in Nigeria, Ghana, Kameroen en Benin.
Crayfish wordt traditioneel gedroogd en verwerkt in uiteenlopende gerechten zoals soepen, stoofpotten, sauzen en jollofvarianten. Het versterkt de umami-basis en geeft diepgang aan zowel vis- als vleesgerechten. Whole Crayfish wordt in huishoudens, restaurants en Afrikaanse streetfood-keukens gezien als een essentieel pantry-product. In lokale markten staat het bekend onder verschillende regionale namen zoals éde, okporo, njanga, akwa nsam en kinkiriko. Deze veelzijdige smaakmaker is ideaal voor consumenten die authentieke West-Afrikaanse culinaire tradities willen volgen.
Gewicht: 0,004
Gewünschten Namen unten eingeben
Geben Sie Ihrer neuen Wunschliste unten einen Namen.