Il n'y a pour l'instant aucun produit dans votre panier.
Produit ajouté à votre devis. Allez sur la page de devis pour demander votre devis, nous vous contacterons dès que possible.
Ground Crayfish is een fijn gemalen, gedroogde rivierkreeft die veel gebruikt wordt in West-Afrikaanse keukens voor het versterken van umami, aroma en diepte in gerechten. Deze smaakmaker wordt traditioneel toegevoegd aan soep, stoofgerechten, sauzen, okra soup, egusi, ogbono, jollof, yam porridge en meer. Het product biedt een natuurlijke seafood-smaak zonder kunstmatige toevoegingen. Herkomst ligt voornamelijk in West-Afrika, waar gemalen crayfish bekend staat als een essentieel ingrediënt in zowel Nigeriaanse als Ghanese huishoudens. Lokale benamingen zijn onder andere Oporo, Èjò, Crayfish Powder, Cameroon Crayfish en Ntak Inwang in verschillende regio’s. Gedroogd rivierkreeftpoeder kan gebruikt worden in wokgerechten, fufu maaltijden, soepen (zoals okra soep en pepersoep) of als topping op bijvoorbeeld salades. Ook lekker om een beetje aan het poeder
Poids: 0,050
Compléter ci-dessous le nom souhaité.
Donner un nom à votre nouvelle liste des favoris ci-dessous.