Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offertepagina om jouw offerte aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Nigerian Honey Beans, ook wel "Afrikaanse honingbonen" of "zoete bonen" genoemd, zijn een hoofdbestanddeel van veel Nigeriaanse huishoudens. Ze worden gekenmerkt door hun zoete smaak, zachte textuur en kenmerkende honingachtige aroma wanneer ze worden gekookt. In tegenstelling tot andere peulvruchten zijn honingbonen uniek in hun voedingsprofiel en culinaire veelzijdigheid. Ze kunnen in verschillende gerechten worden gebruikt, van soepen en stoofschotels tot snacks en desserts. Voedingswaarde Honingbonen zijn een voedzaam voedingsmiddel, waardoor ze een uitstekende aanvulling zijn op een uitgebalanceerd dieet. Een van de belangrijkste voordelen van honingbonen is hun hoge gehalte aan voedingsvezels. Met ongeveer 7 gram vezels per 100 gram helpen honingbonen bij een gezonde spijsvertering, bevorderen ze verzadiging en helpen ze de bloedsuikerspiegel te reguleren. Een vezelrijk dieet wordt in verband gebracht met een lager risico op chronische ziekten, waaronder hartaandoeningen en diabetes. Hier onderzoeken we de belangrijkste voedingscomponenten van honingbonen:
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.