Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.
Produkt zu Ihrem Angebot hinzugefügt. Gehen Sie auf die Angebotsseite, um Ihr Angebot anzufordern. Wir werden uns so schnell wie möglich mit Ihnen in Verbindung setzen.
Daun salam is het blad van een struik/boom uit de mirtefamilie (Myrtaceae) en heeft dus niks te maken met laurier, waar het vaak mee wordt vergeleken of door wordt vervangen. Het blad lijkt alleen op het laurierblad, maar is totaal anders van smaak. Naar het uiterlijk wordt daun salam ook vaak “Indonesische laurier” genoemd. De gedroogde bruine bladeren van daun salam zijn aromatisch en enigszins zuur. Ze worden van het begin af aan in de gerechten mee gestoofd, want zo geven ze het beste hun aroma af. Het wordt gebruikt als specerij in de Indonesische- en ook in de Surinaamse keuken, ze worden toegepast in groente-, soep- en vleesgerechten.
Gewicht: 0,050
Gewünschten Namen unten eingeben
Geben Sie Ihrer neuen Wunschliste unten einen Namen.