Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.
Produkt zu Ihrem Angebot hinzugefügt. Gehen Sie auf die Angebotsseite, um Ihr Angebot anzufordern. Wir werden uns so schnell wie möglich mit Ihnen in Verbindung setzen.
Millet Flour (Gierst) wordt beschouwd als een oud graan en heeft een zoete en nootachtige smaak en is van nature glutenvrij, wat betekent dat mensen met coeliakie of glutenintoleranties er zonder zorgen van kunnen genieten. Millet Flour is een populaire keuze in West-Afrika en wordt gebruikt voor het maken van een breed scala aan gerechten, waaronder pap, flatbreads en cakes. In Oost-Afrika wordt sorghummeel veel gebruikt om traditionele gerechten te maken, zoals ugali, vergelijkbaar met polenta. Een bijzonder gebruik van meel in de Afrikaanse keuken is de productie van injerabrood, een hoofdbestanddeel van de Ethiopische keuken. Injera is een zuurdesembrood gemaakt van teffmeel en is een cruciaal onderdeel van Ethiopische maaltijden. Het wordt geserveerd bij stoofschotels en andere gerechten, en de sponsachtige textuur is perfect om sauzen en smaken op te nemen.
Gewicht: 0,410
Gewünschten Namen unten eingeben
Geben Sie Ihrer neuen Wunschliste unten einen Namen.