Il n'y a pour l'instant aucun produit dans votre panier.
Produit ajouté à votre devis. Allez sur la page de devis pour demander votre devis, nous vous contacterons dès que possible.
Gari White dit is de meest voorkomende soort garri in Nigeria en andere delen van West-Afrika. De cassave wordt geschild, geraspt, gefermenteerd, uitgelekt en geroosterd om witte garri te verkrijgen. Garri is een van de goedkoopste basisvoedingsmiddelen in West-Afrika; het is populair in Nigeria, Ghana, Benin en Togo. Het staat ook bekend als "gari" en is een van de meest toegankelijke voedingsmiddelen voor de massa in deze regio's. Het kan worden verwerkt tot snelle maaltijden en snacks, een van de grootste trekpleisters. Hoe wordt garri gegeten? Geweekte garri is een zeer snel en goedkoop gerecht. Garri is zetmeelrijk en wanneer het in koud water wordt geweekt, absorbeert het water en kan het tot drie keer zijn volume opzwellen, waardoor het meer vult. Geweekte garri kan worden gegeten met suiker, pinda's, melk, kuli kuli, gebakken vis, kokosnoot, enz. Het weken van garri (of "drinkgarri" zoals we in Nigeria zeggen) is populair bij studenten van alle niveaus en bij zeer drukke mensen, omdat ze moeiteloos een snack of maaltijd kunnen bereiden. Wanneer er heet water aan garri wordt toegevoegd, gelatineert het zetmeel en wordt het stroperig. Dit stijve, deegachtige gerecht is de populaire eba. Eba is een zeer vullende maaltijd die wordt gegeten met soepen zoals egusi, okra, ewedu, efo riro, enz. Het is een andere snelle maaltijd die van garri wordt gemaakt. Om eba te maken, hoef je alleen gekookt water aan de garri toe te voegen en goed te roeren tot een dikke pasta.
Poids: 4,000
Compléter ci-dessous le nom souhaité.
Donner un nom à votre nouvelle liste des favoris ci-dessous.