Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offertepagina om jouw offerte aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Bonga Fish voegt een rijke, rokerige smaak toe aan soepen, stoofschotels en sauzen zoals Ogbono, Egusi en Okra soep. Of het nu heel of gemalen is, Bonga Fish brengt die authentieke, traditionele smaak die je aan thuis doet denken. Bonga Fillets (100 g) zijn gedroogde en gezouten visfilets afkomstig uit West-Afrika, veel gebruikt in de Nigeriaanse, Ghanese en Sierra Leoonse keuken. De vis staat bekend als Bonga Shad en wordt vaak “Bonga”, “Shawa” of “Obokun” genoemd. De fillets hebben een diepe, rokerige smaak en worden traditioneel gebruikt als smaakversterker in soepen, stoofschotels, sauzen en lokale gerechten zoals Ogbono, Egusi, Okra-soep en Jollof-varianten. Door het drogen behouden deze visfilets hun intense umami en lange houdbaarheid, waardoor ze een essentieel ingrediënt zijn voor veel Afrikaanse huishoudens en liefhebbers van authentieke West-Afrikaanse kookstijlen. Bonga Vis is gemakkelijk te bereiden en combineert goed met diverse kruiden en kookmethoden.
Gewicht: 0,100
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.