Il n'y a pour l'instant aucun produit dans votre panier.
Produit ajouté à votre devis. Allez sur la page de devis pour demander votre devis, nous vous contacterons dès que possible.
Stockfish is ongezouten vis, vooral kabeljauw, gedroogd door koude lucht en wind op houten rekken (die in Noorwegen "hjell" worden genoemd) aan de waterkant. Het drogen van voedsel is 's werelds oudst bekende conserveringsmethode en gedroogde vis heeft een houdbaarheid van meerdere jaren. Stokvis wordt uitgehard in een proces dat fermentatie wordt genoemd, waarbij aan koude aangepaste bacteriën de vis rijpen, vergelijkbaar met het rijpingsproces van kaas. Clipfish wordt verwerkt in een chemisch uithardingsproces dat zoutrijping wordt genoemd, vergelijkbaar met de rijpingsprocessen van andere in zout gerijpte producten zoals Parmaham. Gedroogde tuskstukjes zijn een populair ingrediënt in veel (West-)Afrikaanse soepen en stoofschotels. Doordat de stukjes zijn voorgesneden, kun je ze al in het begin toevoegen zodat alle smaken uit het gerecht goed worden opgenomen.
Poids: 0,210
Compléter ci-dessous le nom souhaité.
Donner un nom à votre nouvelle liste des favoris ci-dessous.