Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offertepagina om jouw offerte aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Ayaka (of Ayaca) Kip met peper is een traditioneel gerecht uit Venezuela dat via de Caribische eilanden, waaronder Curaçao en Aruba, een vaste plaats heeft gekregen in de Antilliaanse keuken. Het bestaat uit maïsdeeg (masa) gevuld met gekruide kip, groenten en hete peper. De vulling wordt verpakt in bananenblad, strak gebonden en vervolgens gestoomd of gekookt.
Ayaka wordt voornamelijk gegeten tijdens feestdagen zoals Kerst, maar komt het hele jaar door voor als hartige maaltijd of snack. Het product is volledig bereid en hoeft alleen opnieuw te worden opgewarmd door stomen, koken of magnetron. De smaak is kruidig, licht pittig en kenmerkend voor de Caribisch-Venezolaanse keuken.
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.