There are no products in your shopping cart yet.
Product added to your quotation. Go to the quote page to complete your quotation request, we will contact you as soon as possible.
Fufu is naar West-en Centraal-Afrika koken wat aardappelpuree zijn voor de traditionele Europese-Amerikaanse keuken. Er zijn Fufu-achtige nietjes heel Sub-Sahara Afrika: dat wil zeggen, Oost-Afrika`s Ugali en Zuidelijk Afrika`s sadza (die meestal gemaakt van gemalen graan (maïs), maar West-Afrikanen gebruik van maïs banku en kenkey te maken, en soms maïs gebruiken voor het maken Fufu). Fufu is een zetmeelrijke begeleiding voor stoofpotten of andere gerechten met saus. Om te eten fufu: gebruik uw rechterhand een hapklare stukje van de fufu, vorm het tot een bal, maak een inkeping in, en gebruik deze om scheppen de soep of stoofpot of saus, of wat je bent het eten. In West-Afrika, wordt Fufu gewoonlijk gemaakt van yams, soms gecombineerd met bakbananen. In Centraal-Afrika, wordt Fufu vaak gemaakt van cassave knollen, zoals Baton de maniok. Andere fufu-achtige gerechten, Liberia dumboy bijvoorbeeld, zijn gemaakt van cassave meel. Fufu kan ook worden gemaakt van griesmeel, rijst, of zelfs direct aardappelvlokken of Bisquick. Overal in Afrika, het maken van fufu gaat koken, stampen, en krachtig schudden tot de fufu is dik en glad
Weight: 0,681
Enter your desired name below.
Give your new wishlist a name below.